Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dwór Zacisze w Biskupicach, Krystyna i Andrzej Janik

Adres obiektu Biskupice 49A, 46-220 Biskupice
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.7
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

studenci z Warszawy
Dodano: 2012-09-15
Pobyt od: 2012-09-11 do 2012-09-14
 
 
    

Wspaniałe miejsce, piękny dworek, przemili ludzie. Byliśmy krótko, ale z pewnością wróćimy! Polecamy i dziękujemy Gospodarzom!


 
Sebastian
Dodano: 2012-06-27
Pobyt od: 2012-06-15 do 2012-06-16
 

Wszystkich zachęcam do spędzenia tu czasu wolnego w związku z uzupełnieniem zasobów relaksacji. Mało które miejsce wpływają tak aktywizująco na samopoczucie komplementując je niesamowicie wyjątkowym. Wzbudza poczucie przyjemności i radości. Jest to pobyt w imię harmonii intelektualnej, zmysłowej i uczuciowej wprowadzając ład wewnętrzny. Pokoje urządzone z klasą wraz z ogrodem i parkiem który odkrywa źródło wyrazu piękna. Przesympatyczni gospodarze i całokształt otoczenia utorowali drogę która jest złotym środkiem wypoczynku. Pozd serdecznie !


 
M.W.Majcher
Dodano: 2012-03-15
Pobyt od: 2012-03-04 do 2012-03-04
 

Pobyt nasz był krótki ale w pamięci pozostały miłe wspomnienia. Byliśmy pozytywnie zaskoczeni ciepłym przyjęciem gospodarzy, dużą przestrzenią pomieszczeń, ich wystrojem, ciszą, spokojem. Polecamy wszystkim. Można tam odpocząć od codzienności. Jeśli tylko będzie nam po drodze napewno skorzystamy z noclegu a być może zostaniemy na dłużej.


 
M.W.Majcher
Dodano: 2012-03-15
Pobyt od: 2012-03-04 do 2012-03-05
 

Pobyt nasz był krótki ale w pamięci pozostały miłe wspomnienia. Byliśmy pozytywnie zaskoczeni ciepłym przyjęciem gospodarzy, dużą przestrzenią pomieszczeń, ich wystrojem, ciszą, spokojem. Polecamy wszystkim. Można tam odpocząć od codzienności.


 
Grzegorz
Dodano: 2012-01-23
Pobyt od: 2012-01-13 do 2012-01-15
 

Miejsce godne polecenia dla ludzi ceniących sobie spokój i lubiący stare urokliwe miejsca-można pozwolić sobie w nich na romantyzm i przenieść się do innej epoki-nawet jeśli ma trwać to chwilę-miłe wspomnienia zapadają na długo. Jesli ktoś zdecyduje się na posilki -bardzo trafny wybór-kuchnia bardzo smaczna i tak obfita ,że największy żarłok nie bedzie głodny.Właściciele- Państwo Janik to bardzo sympatyczni i mili ludzie-służący swoją pomocą-gorąco Państwa pozdrawiam Grzegorz M.


 
Anna i Jerzy Iwaniuk
Dodano: 2009-02-07
 

Cudowne miejsce wspaniałe otoczenie-cisza to wszystko sprawia że odpoczywa się tam wręcz idealnie. Ciekawie urządzony pokój,łazienka aneks kuchenny super. Przemili gospodarze, dziękujemy Wam za miłe przyjęcie "miłą rodzinną atmosferę, rodzinne ciepło....." byliśmy u Was w sierpniu w 2008r. Polecamy wszystkim odpoczynek w ciszy, w otoczeniu przyrody oraz miłych gospodarzy.


 
Danka i Andrzej
Dodano: 2006-06-05
 

Powróciliśmy z tego urokliwego miejsca doskonale wypoczęci.Jest to miejsce bardzo ładne a gospodarze bardzo sympatyczni i gościnni,pokoje bardzo ładne a łóżka bardzo wygodne. To wszystko złożyło się na świetny wypoczynek, chociaż pogoda nie bardzo dopisała.Polecamy to miejsce tym,którzy szukają ciszy,wypoczynku i miłego towarzystwa.Pozdrawiamy wszystkich.


 
Halina i Janusz Zietęk
Dodano: 2005-08-18
 

Byliśmy na Waszej stronie. Pozdrowienia dla wszystkich od Halinki i Janusza Ziętek. Bardzo dobry pomysł z tą agroturystyką.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie